Kimstad 'nd grill

I fredags körde vi ännu en klass dag och for till Kimstad där Andreeas låtsas pappa Anders bor. Jag körde ut, dunka dunka slingrig väg med 4 yber tjejer. Vi väntade sedan vid Kimstad kyrka på resten av klassen och medan vi väntade körde vi bildisco på kyrkans parkering, nice! Hoppas alla som sov fortsatte med det i sina gravar. Underbart väder fick vi också från att ha regnat hela dagen lyste solen upp när vi kom fram. Vi grillade, skrattade och levde. Trevligt och jätte fint ställe precis vid en sjö. Ibland gillar jag min klass, mer och mer när vi tajtas ihop nu under studenttiderna. Nästan lite sorgset att vi snart ska skiljas, jag kommer sakna en del!

Ett plus till mig som är så skillad på att backa att jag fick backa hela grusvägen tillbaka, hehe! Nästan krockade jag med ett träd, ba nästan!




with my class

Igår onsdag var vi i Stockholm med klassen och s-laget. Vi såg cosmonova, var i stora moskén, fri tid på stan och sedan backstage på dramaten sedan en föreställning. Känns som jag är uppsvälld som en korv för små åt hela tiden, till lunch åt jag iaf en burrito från taco bar, mumsigt! Hade det jätte trevligt och moskén var mycket intressant att ha varit inne i, något jag velat göra länge! Dock var vi tvungna att täcka hår och ha på oss som kåpor, konstigt för oss som inte är vana att bli diskriminerade så, det var bara vi tjejer som behövde. Teatern som vi såg på dramaten var psykisk utan handling, förstod zero och skrattade inte äns åt deras skämt, men visst kommer jag minnas den för livet! 
 Blev lite små-inköp också : ))
La mig på min kudde 11.30 igår kväll efter att ha skjutsat hem ngra. Idag gick jag igen upp tidigt och redovisade mitt sista arbete på gymnasiet!! HUR SKÖNT?
Håller nu tummarna för att jag slipper kompletera i något ämne!




spotify premium

Jag har gått och skaffat mig spotify premium, kan rekommenderas! Mkt bättre ljud mm. mucho bien. så nu slipper jag se tiden ticka ngt jag stört mig på oerhört. 10 h, 9 h och 48 min kvar osv.

Helgen för övrigt har varit en av de bättre på länge! I fredags blidde det en utgång med Jessica, Anna och Emelie. Mkt kul och mkt dans. I lördags, alltså igår så förgyllde bästa vän min dag. Jag åkte och hämtade henne från häst- tävling sedan for vi till stallet, åkte fyrhjuling och kollade hagarna. Jag fick också äran att ta in en häst, känns ärofyllt! Sedan for vi hem till mig, åt gott, sprang ute med trosor och fjanta oss hela natten lång tills vi slockna. Lill syrran till henne.. eller?

Idag gick vi en lite längre promenad och gick förbi olika hagar, med får, kossor, hästar. Fin miljö och mkt prat.
Hon är bäst den där tjejen alltså. Smockade precis i mig en andra omgång av blåbärspajen himlans vad gott. Nu ska jag ta tag i mitt sista pluggande. Ha det gött !!




Carbonated water

Fredag äntligen! och det är inte heller vilken fredag som helst utan idag har det varit den sista prov-fredagen (förhoppningsvis) på gymnasiet för min del. Ett ljuvligt fysikprov mm.. men nu är det över över över? Nej inte helt, har en inplanerad sak nästa vecka att beta av; english bok redovisning "lord of the flies". Sedan herre min gud hoppas jag det är över. Veckan har varit full smockad med aktiviteter. I måndags sprang jag vårruset med mamma min, jätte stolt över resultatet. Och om sanningen ska fram så hade ja kunnat sprungit minst 1 km till.. hehe! I tisdags var det filosofiredovisning för min del.. gick sådär. Sedan jobb möte och service utbildning (onsdag) samt religion prov. Tors sjuk i magsmärtor. Idag fredag, ja det sa ja ju.

Hade tänkt fira med min Anna att denna helvetes vecka är slut, det blir en utgång och jag är kvällen till ära chafför. Som vanligt då. Naj då!



haha skulle försöka visa en dagens..
resultatet. (mysko-bilder)

Satan i Gatan

Jag bestämde mig igår.. mitt när jag satt och åt Tacos. Jag åker! Jag satte mig i bilen och for lite över begränsningen till mina vänner och jag hade det faktiskt trevligt. Jag hade det trevligt för att jag inte behövde vara ensam med hundra tankar flygandes hit eller dit utan jag kunde bara sitta där och lyssna till deras konversationer, ganska uppsakttat. For ändå hem efter ca 2 h då jag kände mig allmänt trött efter att inte fått så många sömn timmar denna vecka. Hatar att inte kunna sova.
Förresten den här dagen är förstörd och det var jag som förstörde den.


Vi kör en 4a lista till:
4a jobb jag har haft/har:
- stadium sports camp
- plocka/sälja jordgubbar
- fotbollstränare (jobb?)
- I sommar scandic hotel

4a sajter jag besöker dagligen:
- Facebook
- Bloglovin
- hotmail.com
- blogg.se

fredagen den 13:e

Här sitter jag i min ensamhet och funderar fram och tillbaka om jag ska åka till vänner och grillning (Lindö). På ett vis orkar jag verkligen inte utan trivs i min ensamhet och påväg till isolation men samtidigt vill jag gå emot mig själv. Det är ju då man mår bättre. Dagen har i alla fall bjudit på en ren förvirring, jag gick in i en flagga på stan så att två tjejer skratta åt mig och jag kände mig om ännu mer dum. Vet även att folk skrattade åt mitt hår som stod åt alla håll.. nej idag kände jag mig väldigt fel. Vart jag än gick.
Mamma piggade upp min deppiga fredag med en päron-daim som var ondskefullt god, precis i min smak (äter dock inte Våfflan) Ska nog köpa en lott idag bara för att gå emot allt som har med otur att göra, kanske det fortfarande kan finnas en gnytta tur kvar idag?


N E W

Jag snodde en lista någonstans ifrån, kommer inte ihåg var. Men alla de här listorna går ju bara runt och runt så i kan väl skita i copyright grejen?

4 maträtter jag gillar:
-pannkakor utan något på, i annat fall hellre ost än sylt
-lax med gräddfil och färsk dill där i, ris hellre än potatis
-yoghurt i stora last, jordgubbs är godast, imorgon ska jag testa Samoa
- Naan bröd med paner att doppa det i (Indiskt)

4 teveserier jag gillar:
- OC
- The hills
-Ullared
-Vampire Diaries



JAA! Jag har blivit med Iphone 4..äntligen om man säger så. Pappa och jag fick ett ryck när vi var på stan för någon vecka sen så vi gick bara in och fixade mitt abonemang och samma dag fick jag med mig min fining. Pappa fick sig en likadan.

I'll try..

Typ min värld rasade i onsdags, idag har den rasat ännu lite mer om det äns skulle gå?
Ingenting just nu går i den bana som jag tittat ut, såhär vill jag ha det. Nej såhär vill jag inte ha det. Alla lärarna visar inget som helst medlidande och de klagar på maj-månad som är deras värsta rättningsperiod. Ändå har jag 2 stora prov, 2 stora redovisningar kvar att göra v. 20! Nästa vecka ska två rapporter in, har inte äns börjat med den som ska vara inne på måndag. Jag får bara panik över tanken.
Dessutom verkar jag vara svår förstådd och det har skett missförstånd eller mitt andra jag har förstört som vanligt då. Vad djupt det blev, tror dock alla är lite schitzo, min andra sida har kommit tillbaka och vill liksom styra. Nej vissa fattar ingenting, men jag vet att det finns folk som förstår. Vi är ungdomar och lever lite i vår egna värld, och bubbla. Min bubbla blev min egna idag, jag vill inte vara egen eller ensam.





Valborg

Då är denna Valborg över iår igen då.. lika överskattat som alltid men det roliga är att de där höga förväntningarna ändå sitter inpräntade år efter år. Var iaf riktigt tagg det här året igen och det blev bättre än förra året och ett okej får vara nog, inte mer eller mindre.
   Vi var först hos Hannah i Lindö och det var jag, Ellinore och Johanna. Där åt vi, skulle egentligen grillat men jag köpte färdig kyckling och potatissallad, hehe! Efter lite försnack mm. tog vi bilen till stan och där bytte vi till buss som tog oss till Söderköping. Där var vi hos Johannas pojkvän med en massa andra från olika håll, typ Linköping. En trevlig kväll som avslutades med mina kyckling rester. Dock kunde jag varit utan all drama och alla negativa tankar från fler parter men men.




RSS 2.0