If you can

Det är för jobbigt just nu.. jag är såhär nära på att ge upp! Flera rapporter ska skrivas och det känns som jag nu bara står och tar emot bakslag efter bakslag. Under snön står jag och huttrar. Samtidigt så ska det där körkortet snart tas.. jag är nervös över allting och sitter och gnager på mina naglar. Jag vet inte hur jag ska ta mig ur detta, finns ju vissa planer men inga mål och inget slut. Jag vill att det ska vara som förut då man var liten, jag vill inte växa och bli stor och veta vad jag ska göra med mitt liv! Usch låt oss vänta och låt oss andas. Dagens lärare är kunniga inom sitt område men de kan absolut inte visa något medlidande, inte bryr dem sig att man måste sitta alla helger och plugga morgon till kväll, både fredag, lördag och söndag. Nej jag säger då det , vart är samhället på väg?

Ett plus till mina vänner, utan er skulle jag gett upp för länge sedan, jag skulle inte orkat kämpa emot.
/Josefin Lind


Hourly

Héj&hå
dagarna flyger iväg nu innan jul, det är en måndag, en dag däremellan och sen fredag, helg. Men mycket ska hinnas med på dessa få dagar ändå, i veckan nu hade vi Np i svenska både skriftliga och muntliga och det är en stor lättnad att vara av med skiten. I fredags hade jag också ett för jäkligt filosofi prov, för er som vet hur det är att filosofera så förstår ni. Det finns inte ett slut och ingen lösning..
Förra veckan var vi på en mysig julmarknad i Ekeröslott och åt den första lussemuffisen,mumma. Ja man börjar ju som smått längta till jullovet nu, men tills dess är det bara kämpa på in i det sista!
Nu i helgen har jag ätit godis, köpt mig en poncho och ja pluggat en massa..

Du är bra Anna

Godis är typ gott

RSS 2.0