snö snö snö

Det märks när jag har mycket att göra i skolan, hemma alltså allmänt upptagen för då åker bloggen åt sidan. Mycket snö har det iallafall kommit under de senaste dagarna och det är inte direkt något positivt. Jag menar är vi inte trötta på snön nu efter den legat kvar sen i december? Denna snö kommer aldrig smälta bort känns det som.. vi vill ha våren! Skjuter också bara upp att övningsköra.. vem vill liksom ut och köra när det är halkrisk och mn är nybörjare, känns lite frustrerande!

Nu är det också sportlov så det gynnar väl de som tänker åka en massa skidor, nu är jag ju den där som tänker sitta hemma och möggla hela lovet framför datan. Nej men ja ska faktiskt plugga endel och dessutom har vi premilinär bokat torsdagen/fredagen att träffa bästa vännerna, blir Örebro denna gång tror jag minsann.Pluset är att slippa skolan, fryser som ett asplöv där inne.. flera minus kallt och stolarna är hårda så arslet är fullt med blåmärken..nej skolan är ingen hit! 
Händer en del annat nu i mitt liv också och allting är inte riktigt sådär bra, mycket i skolan och en massa tankar som flyger in och ut.. ibland bestämmer tankarna och jag känner mig sådär liten igen. Men jobbar på det och det kommer hända lite roligare saker nu framöver så det är bara kämpa på och hoppas på den där vändningen.





Avslutar med lite bilder, kram


Egypten

Hej alla goa glada där ute i vinterkaoset!
Jag har nu på ett ungefär varit hemma i två veckor .. sen vi åkte till Egypten! Omställningen var stor kan ja garantgera, där nere är verkligen paradiset, kan knappt tänka mig att det finns bättre. Heder för "All inclusive". Där befann vi oss i Sharm el sheikh, solade, åt gott och snorklade vareviga dag och här satt ni hemma. Nästan som att jag velat tagit med er och visat vad ni missat. Glasskiosken öppnade 12 på hotellet, baren var öppen dygnet runt, pannkakorna med nutella var himelska likaså frukosten- allt var betalt så "grejen med all inclusive" allt är gratis på plats så det var bara att ta åt sig av det man ville ha, vaddå bli bortskämd?!

En vecka går naturligtvis hiskligt fort men vi hann med en del. Som att gå på marknaden och pruta, expert på detta nu, affärsman! Vi var som mest på hotellet och slappade men sista dagen åkte vi ut till öknen till ett Beduinläger och hälsade på detta folkslag. Vi fick rida kamel en längre sträcka ( fy vad ont jag hade efteråt), dricka deras speciella söta te, baka deras bröd, äta deras mat, se på solnedgången, röka vattenpipa och se på en stjärnklar himmel mitt i öknen. Hela upplevelsen var så häftigt och uppskattande från oss alla.
Kan vilket fall tipsa er om detta resmål, det är underbaraste underbart, toppen, bäst på alla vis!

Blir att boka nästa resa snart.. antar jag!
Så mycket att berätta om så tänker istället visa lite bilder.
På återseende: Josefin Lind







RSS 2.0