snart, alldeles snart

...Åker jag! Känns underbart, en vecka i Egypten sitter inte helt fel nu. Har bävat och längtat fram och tillbaka, jag menar visst ska det bli hur kul som helst men det finns en del nackdelar. Som att missa så mycket av skolarbetet så att det kommer bli ett helvet att ta igen alltsammans. Men nu har jag bestämt mig nu längtar jag och skjuter istället bort skolan, tar en dag i taget och kämpar sen, om en vecka. Sol, bad och snorkling står på schemat, inte dumt det. Nästan allt är packat och klart, håller nu på att slutföra en samhällsuppgift som jag tänker lämna in innan jag åker och tar igen mig efter träningen. Just det , laget ska få en ny tränare! En proffsig än, haha.. nej med det lär bli hårdare och fler träningar nu i veckan. Hmm.. hur ska jag hinna med allt? Måste också ringa en snubbe för jag ska också göra volontär arbete i Linköping. Jösses vilka fullspäckade dagar jag kommer få framöver. Hoppas jag slipper en hjärtinfarkt, tack!
Nu måste jag kämpa vidare med söndagsångesten, ha de bra här hemma i kalla snö-Sverige !

På återseende: Josefin Lind
På bilden vårt hotel 4,5 + stjärnor av 5


Nyår firades i Alingsås (Göteborg)

Sitter här med mina jävla underbara vänner Elin och Linda.
 Lämnade nyss Malmö Izabelle på tågstationen så nu är det endast vi tre kvar. Har varit här i Göteborg nu i fem dar snart, nice!
Nyår firades med Elin och det kanske inte blev helt som förväntat men det var okey! Vi åt middag hos Elins kompis Maja och tog sedan en taxi tillbaka till Elin där det var fest. Folket drog innan 12 slaget och kommer sedan tillbaka efter 12 igen, ordet är tyket! Sedan kom Malmö och Örebro där på fredagen och dagarna flög iväg.. bokstavligt sagt. En dag spenderades i Göteborg med shopping av rean, blev lite inköp endå. Restaurang, fik och ännu ett försök till fest,, ett misslyckat försök men endå. Haha data- spelnördar in my heart de förgyllde kvällen .. fick sig iallafall ett gott skratt.  Pulkaåkning, film, vattenpipa jaa vad säger man dagarna var förstås toppen med de bästa, saknade, snygga vännerna från olika delar av vårt land. Känns som jag haft tur att träffa, hitta er!


Ha ett så himla bra år 2010! LOVA

Kvällen avslutades nu med varm choklad och mackor, en vild kanin i rummet och musik! Det är såhär livet ska va´? Annars har jag hamnat i fel fack, ja menar här mår jag bra!



På återseende: JosefinLind

RSS 2.0