weeks go quickly

Har precis kommit tillbaka efter den första springrundan, var ett bra tag sist jag var ute och sprang. Ett år sedan minst pga. sjukdom osv. så jag liksom varit fast här hemma och degat eller någon gång då och då tagit mig till Friskis. Idag bestämde jag mig eftersom jag har ett mål, nämligen att jag ska springa vårruset (5km) så jag sattsade även på 5 km idag. De första 10 min trodde jag att mina lungor skulle lägga av men efter det gick det förvånansvärt lätt, kondition var inte så dålig som jag först trodde. Ae underbart, dessutom lyssnade jag på kroppen idag och gick de sista 5 minutrarna när mitt hjärta började värka av ansträngning. Nöjd tjej.

Ikväll blir det mys med familjen för en gång skull!



Örebro och Göteborg var här

ännu ett sent inlägg som ni bara måste få ta del av!
Vi hade ju påsklov förra veckan, så på onsdagen kom vi hem från stundentkryssningen.. trötta och dana.
Sedan kom min kära vän Linda som annars bor i Örebro där på torsdagen och sen på fredagen hämtade vi lilla Elin från Göteborg (Alingsås) på stationen. Vi hade väldigt mycket att prata om så vi satte oss i solnedgången på ett berg och några killar med hund gjorde oss sällskap.
TREVLIGT! sedan hade vi mys hela kvällen och natten lång, såg en deckare och fick mardrömmar. Samt åt godis från candyland, Linda hade bara chokladpåskägg i sin påse. (tråkigt)
  På lördagen, (påskafton) stekte vi i solen och vi fick nog lite färg.
Sen åkte vi till staden och jag köpte studentklänningen. Sedan back och den grillade maten var serverad, vi körde också en pommac i luften och firade lite granna. Därefter skjutsade jag brudsen + ellinore min vän till Hannah vår fjärde vän för lite förfest. Ännu trevligare, sedan for vi till B and friends och där började drammatiken. Vid 12 gick vi ut och det var en väldigt lyckad utgång, det var kul! Träffade mycket gammalt folk och mycket nytt för den delen också.




saknar er redan så mkt så det gör ont! ni är bäst


studentkryssningen

Är som vanligt lite seg med uppdateringarna men nu börjar det hända mycket roliga saker så här kan man ju inte sitta och häcka hela dagarna framför skärmen.
 Ja, vi var minsann på studentkryssning. Vad det är? dem lägger på typ en fullproppad båt (silja galaxy) med ungdomar, eller studenter,  sen är det fest i 24 timmar och det erbjuds bland annat kareoke, speed dejting och en massa bra musik att dansa till.
Sen är det ju ett plus i kanten att man träffar en massa nytt färskt folk från olika städer. Det var både örebro, blekinge, enköping, katrineholm kanske och så Norrköping. Jätte värt att åka på. Jag och min vän bodde i samma hytt som en annan kille (B) efter lite strul och så blev det endast vi 3, vi hade en säng över också i vår hytt så det var inte heller så trångt. Maten var sådär, ingen hit! men det slank ner lite ändå.
Resten av natten sprang vi omkring i korridorerna eller jag sprang väl mest själv och Peter sipern var DJ, hehe !


 jag och min fina vän


Yesss x2

äntligen är körkortet avklarat, kan inte direkt påstå att det var det enklaste jag gjort så nu är jag såå stolt över mig själv. Jag liksom satte mig i den där bilen (volvo V.50) körde upp som privatist med 38 grader i feber och öroninfammation. Jädrans vad lycklig jag är, som jag kämpat!

Som sagt är även sjuk nu igen... och vårdcentralen vill inte ge mig ännu en antibiotika kur (den 4:e) efter jul så jag blev ordernerad impren och nässpray. Kul, imorgon åker jag in akut för det här går ju inte.. jag är så svag och kan inte äns tugga på mat. Idag och igår har jag levt på yoghurt och juice, och det är ju verkligen inte bra med tanke på omständigheterna och hur mkt det rör om.

Men för övrigt känns allt just nu toppen förutom att jag är sjuk då, har ju varit lite nere på sistone med allt som hänt men nu känner jag mig iallafall halft på banan igen (halft)!


Thai-land

Hej! är hemma nu men som vanligt ej haft motivation att hänga här på blogg.se! gillar att läsa era bloggar och bevakar dem på bloglovin, det är min melodi. bevakar en sådär 30 bloggar där..
Men i alla fall, nu är jag hemma från Thailnad, lika vit som när jag åkte.. haha (skämtosido) men vi hade faktiskt endel regn speciellt den sista veckan och dem 2 sista dagarna regnade det 24/7 utan uppehåll. Ni kanske hört på nyheterna om de stora översvämningarna nu i södra Thailand?
Vi var i Khaolak, underbart !
Känns lite sådär halvjobbigt om jag ska vara ärlig och komma hem. Där blev man liksom kungligt bortskämd med världens frukostbuffe med fruk och allt i världen. Här hemma får man sig en liten tallrik med torra flingor. Vilken jämförelse liksom! Och sen där ta dagen som den kommer, ligga slappa på stranden och lyssna till vågorna. Nej där är det ingen vardag eller verklighet och tyvärr måste man någon gång återvända.
Annars är det lagom bra. Kommenterar det mer i ett nytt inlägg, finns väl endel att säga om måendet.
skickar med lite sköna, inspirerande bilder som bara ropar "vill tillbaka"








Kanske slänger in lite fler bilder senare. ¨
/Josefin Lind

RSS 2.0