Sträck ut din hand...

Är så otroligt trött, svag och nere det är den starka antibiotikan som gör de. Var ledig nu måndag, tisdag och jag orkade knappt stå på mina egna ben. Låg som en sill i soffan och med värkande leder. Idag jobbade jag och då kan ni tänka er hur trött jag är nu.. hela kroppen värker och nu vill jag bara bli av med den där kuren. Avslutas dock inte förrän lördag.
   Ville få ut min eländiga klagan men det finns faktiskt värre eländiga saker. TEX. NORGE. Sörjer med alla där och alla här och alla andra. Riktigt hemskt och man vill ju bara åka dit och stödja dem. Men jag ska väl bosätta mig där så småningom kanske. Men psyk-gubben borde inte äns få så mycket uppmärksamhet som han fått.. det är ju vad han vill ha! Släng honom till hajarna istället föreslår jag.
Sträck ut en hjälpande hand för Norge och hoppas hoppas att detta inte upprepas i något annat land snart, vi behöver inte mer lidande. Vi kan inte kontrollera det längre. Jorden är på väg att gå under, tyvärr och det sker på fler plan.


Amoxiciilin Mylan

nu äter jag den starkaste antibiotikan som finns, hoppas det nu hjälper och att min öroninflammtion inte kommer tillbaka. Har ju nämligen käkat antibiotika till och från 5-6 ggr sedan i julas. Hmm var nog dumt att bada men lite svårt att undkomma när det är sommar. De sista veckorna har visserligen mer liknat höst men men.
Inget mer inplanerat förutom jobb, är ledig idag och imorgon sen workworkwork. Börjar få panik över hösten då jag inte har något inplanerat, inget jobb osv. vad ska man göra? Jag vill inte bli vuxen.. inte än!



Vikas båtfestival

förr förra helgen med en vän. Vi börjar hitta tillbaka till varandra långsamt och säkert, det gör mig glad för hon betyder allt och har gjort det de senaste tre åren. En lagom rolig kväll med gött sällskap, massa söta goa saker som gjorde tillvaron lite bättre. Typ munkar, godisremmar och chippe.

Jag vill fortfarande vara sådär stark...

Presents from Finlandia


lite saker jag fick från Finland för jag tagit hand om huset och alla sysslor som hör till. Vit choklad och truly party animal= favvo godisarna. mynthon, tuggumi, favorit parfym som tagit slut precis, rött läppglans från lumene och mascara sen också några flaskor jaffa light. Blev super glad!

en ensam vecka

den här veckan, week 26. har jag varit ensam hemma då resten av familjen har varit och hälsat på släkten i Finland. Har dock haft lite besök här hemma så jätte ensamt har det ju inte heller varit. Har även jobbat endel så det har funkat. I torsdags fick jag i alla fall finbesök från Linda Örebro, hon åkte hem igår så det har varit full rulle här hemma. Jag och Linda har levt ungkarls liv, blivit väldigt enkel mat haha och inte städat mycket.. men det har varit några jätte roliga dagar och jag saknar henne redan, buhu! 

I torsdags cyklade vi och badade, i fredags var vi en hel dag på stan med rea shopping och bakadpotatis sedan utgång, summer theme på kvällen. Lördagen chillade vi hemma och drog även en utgång där också. Anna skjutsade oss sedan snällt hem efter mycket skratt i mcdriven. Sammanfattningsvis en väldigt händelserik vecka och samt att vissa saker ångras lite granna nu i efterhand men vad spelar det för roll.. bara skönt att för en gångs skull leva och verkligen tycka om att leva! hjärta.





RSS 2.0