have fun with a scarf

Är lite sådär uttråkad just nu.. ja det är lov och jag ska inte klaga! Men jag gör ju ingenting, sitter här och har skapat mig en egen lov-vardag. Går upp kellogs-K, våra bästa år, reading english, ngt sött, spela på ipoden, mer tv (top model 12), plugga + söka jobb, plugga, läsa bloggisar, OC, träning. (punkt) förövrigt förgyller mina melontuggumin dagarna, träningen också! har dock världens rump träningsvärk och ska köra affro i kväll, braigt!

Åh visst ja.. glada nyheter! Jag ska till Thailand with the family, nu i mars!
Samtidigt lite ångest and panik över det med tanke på skolan och 2 veckor off just nu är rena självmordet. Men aa offrar som attan för Thailand är ju underbart, visst?



Pyamas hela dagarna är niice!


Sportlov osv.

Jag har blivit väldigt dålig på att blogga ja vet! Hinner helt enkelt inte sitta vid datorn längre.. det händer för mycket just nu i mitt liv. Då jag sitter vid datorn söker jag antingen sommarjobb eller granskar sidor (vart jag ska fara after studenten)börjar faktiskt närma sig, endast 4 månader kvar! Jag vet, panik rent ut sagt. Har varken hunnit prata med syo om anmälan till högskola, högskoleprovet eller fyllt i någon ansökan om stipendium om jag nu vill åka som volontär eller köra ett år i ett främmande land med engelska som huvudspråk. Ja vi får väl se vart mina vingar för mig.. hmm! Måste tillägga att jag även haft en annan anledning som att jag varit otroligt sjuk och fått åka in och ut från vårdcentralen med ett flertalet blodprov och sedan nästan blivit intagen akut. Är iaf halvt på banan igen nu.

Annars då, sjukt skönt med Sportis, dock kommer jag belägga min mesta tid här hemma med ett berg av läxor. Tänkte även fixa till det där körkortet nu. Imorgon kör vi på lite friskis träning, medelpass blir det nog. Kanske hör av mig i veckan.



Första semlan. Deluxe till och med. För oss gräddhatare blir det en gång om året. Värt ändå!

RSS 2.0