ÅRE rekrytering

NU: hemma från en fantastisk helg i Åre!
Nattåget gick bra, bättre än förväntat och trots lite sömn. En massa härliga människor förgyllde tiden. Det var längesedan jag träffat så många som jag klickat med men de är väl som skistar säger "ni alla är ihopsatta efter era värderingar och de tester som ni gjorde". Sannerligen. Konkurransen är hård men jag har ställt in mig på att inte få jobb så jag försöker inte va bitter.. även om de är svårt. ÅRE levererade iaf en super duper helg och om jag fick göra om samma sak igen då skulle jag inte tveka. GOOD LIFE!



tiden går när man har roligt

Endast 4 dar, eller 3 åker (åker ju på fredag) tills ja far till ÅRE med stort Å. Har inte så stora färväntningar mer än att ha så kul jag bara kan och njuta av de få dagarna, proppa dessa med en massa kuligheter liksom. Annars då? Snabb helg som gick i jobbets tecken, men eftersom jag inte jobbar i veckodagarna är de okej att tjäna in några hundralappar till. Jag har även firat farmor som fyllde år och igår  har jag varit på intervju på ännu ett extra jobb.. vi väntar och ser vart framtiden för mig. Håller hundra tummar för att den blir bra i alla fall!


New Design

Ja äntligen har jag fräschat upp bloggen sen den liksom startades år 2008. Kul med lite nytt och kanske jag blir lite mer motiverad att uppdatera oftare nu? Vi tackar i alla fall min vän Maria som tagit sig tid och som faktiskt är duktig på blogg koder även om hon inte tycker det själv. Okej nu kör vi!


Gött med morotskaka


Här är min morotskaka som jag gjorde för någon vecka sedan, var riktigt populär här hemma kan jag lova. Men det är bara kul för jag älskar ju att baka och nu har det blivit en vana att baka något varje vecka, speciellt nu när man är arbetslös. Har dock fått en intervju i Åre och är hur taggad som helst för att fixa den. Vilken dröm det skulle vara att helt plötsligt få flytta dit liksom.. men men har en plan B och möjligen även en plan C. Så länge skulle ett extra jobb här i Norrköping sitta perfa . Snälla!

RSS 2.0