Augustifesten

Tja mina vänner
riktigt länge sedan jag hade datorn igång, en vecka sedan eller så.. skolan var krävande från dag ett och nu överröser dem oss med läxor, svårt att överleva skolåren!
Tänkte i alla fall släppa ett inlägg om augustifesten:

Jag var där på torsdagen med familjen för att se Rix fm, vi var såklart sena och var i stan vid 9-10 på kvällen, dessutom gick min klack av.. kul att gå med en klack resten av kvällen! FAIL. Men artisterna var bra, hann se Janet, HIT och  EMD med flera..
Stoppade i mig remmar i mängder och drack milkshake till fyverkerierna, great!
Onsdagen och fredagen hoppades över.
På lördagen var jag först där på dagen, tittade in marknaden och det blev en del inköp av munkar, kokkoosbollar och remmar, igen.. Sedan bjöd föräldrarna på restaurang och där satt vi i solen och njöt! Senare på kvällen åkte jag in igen och träffade Ellinore, Jessi och Johanna. Det var röj i staden, fullt med människor, hela Norrköping trängdes och knuffades och fler munkar, remmar åts.. kebab på det! Fram och tillbaka gick vi och spanade in folket, tivolit kollades också in. Finalen i fyrverkerierna, Göteborg sköt dem och det var super! Riktigt stor show med bakgrundsmusik av Michael Jacksson, kvällen kunde inte blivit bättre! Skratt erbjöds och kul har man alltid med hon den dära Ellinore.


Vet ni... Espresso house har öppnat i Norrköping! Så nu blir det fika i mängder härdan efter.. nej men kanon!

Här följer de få bilderna från lördagen





På återseende: Josefin Lind

Back to School

Då var första dagen avklarad och vi kan se framåt med läxor i högar och stress.
Lockande, nej inte direkt! Ändå känns det skönt att komma tillbaka till rutinerna, jag går och lägger mig den tiden, vaknar då, äter under ungefär samma tider och schemat rullar. Också trevligt att komma tillbaka till klassen och träffa alla man inte träffat under sommaren.. Vår klass har också fått två nya ansikten, Aldina från en annan skola i stan och Josefine utbytesstudent från Tyskland. Språket blir svårt i början och vi kommer använda oss mycket av engelska.. många introduktioner på uppgifter kommer både gå på engelska och svenska tills vidare.. sedan är det tänkt att hon ska lära sig svenska så detta blir nog bra!

Förresten klassen ska ha ett utbyte med finland, vi kommer åka till Finland och bo hos några samt hotell och sedan kommer de hit och ska bo hos våra familjer. Jätte kul! Klassen fick ett bidrag från en engelsk organisation, hela 200000 , helt fantastiskt! Detta är inte dock förren i vår så vi får kämpa på tills vidare. Första steget sker imorgon då vi börjar med alla ämnena igen, på schemat stod det att jag börjar med spanskan! Ja man får försöka ha lite positiv inställning till allt så ska det nog gå vägen.

På återseende: Josefin Lind

090814

100:e inlägget, wooooho!
och försenat.. legat i utkastet några dar,oopps!

Fanny was here today.
Jag vaknade ganska sent idag och fick ett sms vid 12 där det stod ungefär såhär: Jag är hos dej snart, av Fanny!
Det var bara okeja tillbaka och panik, där står jag i pyamas och håret stående rakt upp. Grabbade tag i mammas blus och smilade vid dörren samtidigt som jag snodde runt håret i en knut. Back in business.. Förresten vad kallt det var idag! typ 13 grader eller liknande.. hösten står för dörren!

Det blev lite frulle här hos mig iallafall  framför project runway, mys!
Nästa projekt var att jag skulle steka oss några pannkakor, favoriterna pannkakor med ostfyllning.. men smöret var slut så jag skickade stackars Fanny upp till grannen som låg och sov och gav henne ett otrevligt välkomnande. Men smöret fick vi och pannkakorna blev super! Förstås : ) Superkocken *tackar*
Dagen var sådär soft ,nice bra som den alltid är med Fanny.

På återseende: Josefin Lind





Landslagetsfotbollsskola

Pueh, pssst.. äntligen!
Ja då har man fått den erfarenheten, att leda, vara fotbollstränare för 20 flickor i åldern 9-11 år och ja kan säga att det inte var någon lätt match.
Någon har skadat sig, någon tjuter, någon försöker få till sig all uppmärksamhet medan andra klänger och vill kramas.
Min röst är sådär ganska hes efter att ha skrikit en del, bortsett från allt detta har det varit kul. Vi har både kört lite lekar men också allvar med dem och det är ganska mäktigt att vara äldst och styra över dem.. nu gör ni si och så! Att också vara en förebild för dem.. det roliga var att dem kallade oss "de vuxna" jag känner mig inte sådär vuxen men med eftertanke kanske vi är ganska stora. Det har varit en händelserik halv vecka och nu är jag trött, trött i benen men också i skallen! 5 timmar per dag vid en fotbollsplan är inte lätta saker, haha! Dagen och fotbollsskolan idag slutade med vattenkrig, gissa om man var blöt, blev lite hämd att gå och krama alla torra sedan. Och vi som skulle ha ytterligare en timma träning med vårt ordinarie lag!

Såg ni Paris Hiltons BFF igår? BRITTANY vann, yeees! rätt människa om man säger så.. Vanessa stalker nej tror inte det. haha ska fortsätta med mitt paradise hotel marathon nu, fjantigt är bra!

På återseende: Josefin Lind



090809

Seriöst borde inte jag få en guldstjärna för min flitiga uppdatering av denna blogg.. nej tänkte väl det! Fy för mig.. men vilken dåre sitter egentligen inne framför datorn när det är sånt här väder ute? Underbart.. Ta åt er ni
Ja, idag fyllde mamma,morsan, mum år! Det firades med fika, mat, glass och en heldag vid stranden, nice! Av mig och brorsan fick hon en sport bh. Just det bror min kom hem idag från Ölands cupen, helt uppspelt för att berätta allt han varit med om. Laget hade tydligen kommit fyra av de trettiofem lagen som var med, duktigt!

Men ni njut av vädret imorgon ni som bor på östkusten. Det ska tydligen vända och det väntas åska på tisdag. FY!
Och jag som ska vara fotbollstränare för landslagetsfotbolls skola halva veckan.. vädret styr liksom. Hoppas på det bästa såklart. Hängande ungar och regn, jee.
Ni, en vecka kvar tills skolorna sätter igång, kanske dags att rymma nu? Dröm
Snälla låt den sista veckan bli bra, jäkligt bra..

KIIIIISSSS

Norrköping-Örebro-Stockholm

Som rubriken lyder gick resan först till Örebro sedan Stockholm, jag var borta i en vecka och programmet har varit späckat as usually. Jag, Elin och Linda umgicks i Örebro både dar och nätter, dygnen var sådär ganska långa.
 En dag var vi och badade i Katte, (namn på badplats) och träffade Lindas vänner, trevligt! Det var faktiskt ganska varmt i vattnet, jag och elin simmade en ganska rejäl bit. 
Sedan var vi i staden och åt på världens godaste restaurang med en mycket snygg kille som servitrös, we like! Dagarna bara flög iväg där borta och vi beslutade oss för att åka vidare, destinationen blev efterlängtade Stockholm där vi mötte Jennifer och Ida med flera. UNDERBART var ordet! Vi hade Mexico kväll med Tacos och mycket skitsnack.. sedan drog vi staden och Täby centrum en varsin dag, en hel del inköp gjordes såklart. Jag kom till exempel hem med ett par nya jeans och en kavaj. Sedan hade vi filmkväll och träffade en massa nya samt gamla Stockholmare. Jag och Linda fick till och med ta en liten del av PRIDE festivalen på lördagen.

Ni gjorde veckan allihopa och jag är så glad att jag är en del av era liv, ni är bäst! Ett stort lycka till, till Jennifer som åker närsomhelst till USA som utbytesstudent under ett år. Vi väntar tålmodigt här hemma på dig.. Ha ett minnesvärt och upplevelserikt år och glöm inte att njut! Saknar er redan tjejer, hoppas vi ses snart!










På återseende : Josefin Lind


RSS 2.0