hatar

Jaa det dröjde en vecka och nu är jag sjuk igen eller har varit.. börjar tillfriskna så smått. Idag kan jag stå på benen igen! Men efter öroninflammationen blev jag sjuk igen.. denna gång var det halsen. Kunde/kan inte svälja och efter provtagningar trodde de att det var körtelfeber. Men det var inte jätte sannolikt eftersom jag redan haft det en gång.. efter ytterligare ett blodprov kunde dem konstatera att det heller inte var halsfluss? så de gav mig mer pencilin.. så nu sitter jag här på bättringsvägen, framsteg har inte kunnat bära mig själv de senaste dagarna och har blivit lyft från säng till soffa. Någon vill straffa mig, det märks!

Ja men bortsett från allt eländiga för allting är just eländigt nu.. klagoblogg javisst så skickade jag iväg mitt etiska fall idag!! skönt.. var klar innan men har inte fått iväg det då jag varit så sjuk så jag inte kunnat sitta vid datan. :)
Puhh.. men nu ska inte ångesten över skolan få hämma mitt tillfriskande.. think positive! 

Ni får en bild från innan jag insjuknade.. nu blir jag halvdöd på bild, vit och omänsklig.




mm.. snö!

Nyår 10/11

Då var det ett nytt år igen då.. känns dock inte så märkvärdigt. Glömde tänka mitt nyårslöfte tre ggr på 12 slaget som jag brukar, men har samma som förra året. Vad mer ska man säga? jo självklart som varje år att det här året kommer bli ett bra år. Det tror jag att det här året också kommer bli för det finns ju endel att se fram emot.. som typ STUDENTEN! och sen allt därimellan.
Nyår blev iallafall lyckat, firandes med trevligt folk! så som det ska va typ. Glädje och lycka och lite ånger .. hah
Men sänder väl med lite bilder.




2011's citat " live life" tycker det massar väldigt bra in här.

RSS 2.0