Ledarutbildning

Ännu ett försenat inlägg, detta beskriver förra helgen.
För er som inte vet så var jag i Småland förra helgen på en ledarutbildning på en kursgård som heter "Gransnäs".
Kursens tema var bibeln och det var så tråkigt som det låter. Vi fick lära oss hela gamla testamentet på dryga tre timmar och efter det kunde vi rabbla den på 2 minuter, få ord som en ramsa. Annars var det andra trevligheter som att träffa människorna som jag inte träffat på år och dar. Jag ska förvåna er och säga att några av dessa människor bor bara någon backe i från mig, i samma område och allt. Men det blir så att man ändå aldrig träffas, konstigt nog.
Iallafall mer vi gjorde under helgen var att vi paddlade kanot, snacka om att man hade träningsvärk i armarna dagen efter, man är så pass klen. Körsång, en massa fina låtar, blev känslomässigt när det dök upp någon låt med bakomliggande minnen ifrån. Sedan såklart en massa lekar och ett helt gäng med bullar,god mat samt choklad. På natten frös vi halvt ihjäl med tunn tunna täcken i våningssängar som var nerkluddrade.
Helgen är svår att beskriva i ord, det gick upp och ner med både känslor och kulfaktorn. Men vi kan väl summera helgen som rolig, lärorik och trevlig, på minussidan hamnar bibelföreläsningen
.

Förresten vi har en ny präst i vår församling, en tjej och hon verkar mycket trevlig och alla till lags. Detta konfirmandledar år verkar gå mot rätt håll, jag tror det blir en intressant utmaning!

Så adjö.






090905

Ni, sjuklingen har blivit värre, naiv som man är går man ut och går på stan. När jag sedan kom hem fick jag bulsa på mig ett antal kläder och filtar och bänka mig liggandes framför "so you think you can dance finalen" föräldrarna var lite hyggliga och köpte godis som jag levde på under dagen, räkna till strepsil, vatten och tugummi så har du allt. Näsan är nu täppt och det känns som jag har feber, alltså ingen fotbollsmatch för mig imorgon! Det suger och jag är bra på att klaga. Stackars er som får läsa skiten.
Annars idag har jag ägnat min tid åt att läsa reality bloggar och se på Harry Potter film med bror, jag ägnade mig mestadels åt naglarna men försökte i allafall sitta still.. svårt!

Tänkte iallafall ladda bild på inköpen för idag.

Kjol Lindex 150:-
Neutrogena ansikts produkter 65:- /st
Pandora armband  med två länkar 1000:- 

 

XOXO Josefin Lind


Hösten är här

Dåliga tider! Ni skulle bara veta.
Veckorna rusar iväg nu på ett bra sätt, vem vill liksom njuta av skoldagarna, bättre att få det överstökat och att det går snabbt. veckans special var onsdagen då det var ledar kick off, trevligt att träffa allt gamalt folk och äntligen komma igång igen, ledarkurs nästa helg till och med!
Nackdelen är att jag gått och fått en förkylning, ont i halsen som tusan och nyser titt som tatt. Det första jag gjorde när jag kom hem idag var att bädda ner mig med en tjocktröja, tjockmorgonrock och en filt över alltsammans. Känner mig verkligen förfärlig, jag som måste plugga en massa!

Idag hände det en sak i skolan, jo det var såhär,, vi skulle labba på naturkunskapen och sticka hål i fingrarna för att få ut blod så vi kunde se vad vi var för blodgrupp. Hemskt, jag som hatar blod och allt som har med sjukhus att göra började må illa och blev sådär frånvaranade. Hörde allas röster men kunde inte urskilja vad som sades. Höll på att svimma på stolen, fick koncentrera mig på ett papper samtidigt som jag bröt ihop och började gråta. Känslig, töntigt kalla det vad ni vill, jag mådde sedan dåligt i stort sätt hela lektionen, stod vid fönstret och andades. Skönt när lektionen avslutades och jag kunde andas ut ordentligt, ta bort alla spänningar.


Har ni märkt, hösten är här!
Idag blåste det som attans och regnade spö i backen, deprimerande!

På återseende: Josefin Lind

RSS 2.0