en del

Gaah dagarna flyger iväg och jag typ skiter i bloggandet som vanligt. Känner inte att det är något viktigt och struntar i att min statistik ligger i botten! Jag skriver mer för att samla tankarna och dela med mig till vissa trogna läsare (vänner) som sitter och är nyfikna vad som händer här hos mig.

Förra helgen var jag i Småland (Gransäs) med Nelly and konfirmander som jag aldrig tidigare träffat typ. Är ju då konfirmandledare eller har varit och de ville att jag skulle följa med och aktivera mig för en gång skull och visst ställer jag upp! Dock följde jag mer med för att komma bort och för lite miljöombyte, man blir ju som tokig här hemma med alla rutiner och till och med helgerna börjar gå på rutin nu.

I onsdags var jag även i Romme med klassen, ap kul. Jag åkte som en tok i svartisarna ofc i ett snöväder. Ja vädret kunde varit bättre men inte sätter man sig i värmestugan för det, nej det funkade ändå och det var riktigt himla roligt!

Annars då, skolan är krävande som vanligt. Ibland är man påväg in i en vägg och stoppar sig själv, snart flyr jag landet och det ska bli skönt. Vi liksom räddar oss själva från att hamna på psyket för nu behöver vi bara komma bort, vi har haft en jobbig period helt enkelt!
Vi ses




RSS 2.0