Wra-app

Idag har varit en glad dag (alltså torsdagen-igår blir det) min data har börjat lagga upp sig total, måste byta (rodeo,raouter). Måste vänta en kvart för att en sida ska ladda upp.. hm

Whats up?
Har äntligen bokat tågbiljett till Åre, enkelbiljett wiiii. Åker 12:e december, dryga 3 veckor kvar., Nu börjar det närma sig med stormsteg och som jag längtar. Vet dock inte om jag är redo ännu, eller jo det måste jag vara, det är nu det gäller! Förövrigt har jag träffat några riktigt fina personer som jag kommer sakna så sjukt mkt! Så mer man träffar dem så mer fast blir man. MEN JAG VILL ÅKA NUUU ÄNDÅ!

Det enda som saknas just nu är att få tag på Katrineholm Emil för ska jobba nästa vecka och måste säkerställa. Snälla låt mig få tag på honom imorgon så jag slipper oroa mig, Amen.

Utanför mitt fönster:


Så mycket bättre

Fyra filmer jag kan titta på om & om igen:
1. Twilight
2.A walk to remember
3. Alla HP-rullarna
4.Mamma mia

Fyra saker jag vill lära mig:
1. Snowboard åkning
2. bra engelska (träning,träning)
3.Dansa par dans
4.ta hand om mig själv (vuxet)

Fyra saker jag har på mig:
1.svartglittriga tjock strumpor
2.Ljusblå mysbyxor
3.Svart,vit stickad tröja med olika mönster på
4. boxer trosor i färgen röd


Bara för att vissa tjatar om bilder...
Riktigt seriösa också ja..

Älskade Varberg

I Varberg kan man andas ut, i Varberg kommer man bort, i Varberg blir allt bra.
Jag och min familj fastnade just för Varberg för någon sommar sedan, sen är det bara ett stort plus att det ligger 3 mil från Ullared,Gekås. 
   Tillsammans spenderade vi en helg här, spa-ade, åt god mat och bara va. Jag och min bror trivdes vid vattnet så där la vi mycket tid samt på en del långa mysiga promenader vid strandpromenaden. Så underbart, det dröjer inte förrän vi återkommer!



Man är alltid så lycklig,eller olycklig som man tror.

Redan ny vecka? Snart endast en månad innan jag flyttar.. måste boka tågbiljett genast och ha ett spikat datum  för att sedan kunna planera efter det. Fick i alla fall mitt anställningsbevis idag, såg bra ut!
Annars då? Jo spenderade helgen med familjen på västkusten i Varberg+Ullared, ett inlägg om det kommer senare. Idag:långpromenad o slappning.
Imorgon: cykling till staden, lunch.
Klart slut!

Den som säger att det är omöjligt ska inte avbryta den som håller på att göra det.

kloka ord.
Dance dance ing queen. Det var onsdag igår vilket innebar utgång + HUGO. Mycket trevligt men mycket trött då jag innan cyklade 2,5 mil. Jippie! Förövrigt inget nytt.. eller jo köpte ett par nya pjäxor igår med värmeinlägg, tekniska grejer de dära. Passar perfekt till mina frysna fötter iallafall!

Smickrande bilder, bra fotograf. Men det får beskriva onsdagen. Klart slut.

RSS 2.0