Please?

Jag är sämst..
ändå har jag lyckats dygna nu under sommarlovet, och därmed skryter jag om det! Dock inget eget val utan några grabbs som förstörde natten genom att enkelt befinna sig i samma rum, nej vad störd och dum jag är!
Lär inte glömmas bort i första taget, så tack så jävla mycket ANNA!
    Ännu en negativ nyhet.. skol ordet ger mig ångest!
Annars så har jag slutat jobbat,, love my job, tjöt lite smått. Kvällen räddades ändå med underbaringar hos KLARA! Innan avslutet utgång med arbetet på Otten, sedan Hugo, ganska bra var det ändå och gamlingar återfanns. smile på det. Efter den avslutningen ännu en till, vi var smurfar och åt Tacobuffé i den finaste basket arenan i Sverige tittandes på landslaget som tränade, superduper SSC <3 (stadium sports camp)

Just nu.. funderar på hur semestern ska fortsätta och vad livet kan ha att bjuda på, ibland är anledningarna för många och för nära. På sommaren är allt dock som bäst och det skrämmer en del!


Kram, Josefin Lind


WAKA

Jag hatar att jag har en data som inte tar minneskort.. därmed måste jag pendla mellan 2 datorer och föra över bilder från den ena till ett memorystick och därmed kan jag visa bilder här! Inläggen blir så tråkiga utan bilderna så då hoppar jag istället över att skriva som ni märkt.

Men vad har hänt då?

Nothing special, jobb, jobb och en stor ensamhet! Denna vecka har jag varit helt ensam i mitt hus då de övriga varit och hälsat på släkten i Finland! Det var otroligt jobbigt att vara den som stannade hemma då också min kusin och lille söte Arvid skulle med. Men jag har bott varanna dag här hemma själv i huset och sedan hos farmor också. Så i stora drag har det löst sig ganska bra bara att jag varit sjukt trött varje dag efter både körlektioner, teori och jobb.

För någon vecka sedan var jag ju också i Linköping och träffade Linda från Örebro och Sara från Kalmar, vi bodde i Saras Pappas 2 i centrala Linköping och bättre kunde vi inte haft det! Vi solade, badade, shoppade och besökte Valla mm. De dagarna var perfekta och det var oerhört kul att träffa dem båda men speciellt Sara som jag inte träffat på hela 2 år, otroligt vad tiden går!

Skickar med lite bilder som förklarar bättre av mina senaste veckor. : )
Kram; Josefin Lind


18
middag med vännerna, därefter premiär för utgång!

Sara, Linda & Jag i Valla


18 & myndig

Då var det äntligen dags för mig med att fylla 18, jisses vad åren går snabbt.. lite skrämmande faktiskt. Vet inte riktigt om det känns annorlunda på något vis att vara myndig förutom att pressen blir större på allt. Jag menar körkortet ligger och trycker i bakhuvudet, utgång väntar och jag ska nu inleda mitt sista år på gymnasiet och innan jag slutar 3an måste jag veta vad jag vill göra resten av mitt liv! Egentligen orkar jag inte tänka eller ägna energi på allt detta för nu är sommaren här och det är sommarlov och då ska jag banne mig ta det lugnt..
Jag jobar annars förfullt, vissa dagar är det stört kul andra dagar vill jag hem.. Värmen bör inte klagas på men att jobba ute i 30 graders värme en halv dag tar på krafterna, men självklart är man glad för att värmen äntligen är här, som vi väntat!

Midsommar var bättre en bra, super helt enkelt! Min födelsedag var inte heller så dålig, mycket bra faktiskt.. restaurangbesök och häng i skärgården var uppskattat. Ja allt fungerar någorlunda bra sammanfattningsvis, det är bara låta dagarna gå förbi och vara nöjd med vad man åstadkommit under dagen. Alltså lämna några positiva händelser i ett hörn, ska nog börja med det här på bloggen!
Stor kram till er
Josefin Lind


RSS 2.0