Midsommar

igår var det redan (?!) midsommar. Läskigt att tiden går så fort, ett halvår kvar till jul liksom.. nej usch! Igår iaf började jag dagen med en powerwalk, kände att jag behövde komma ut lite då jag varit sjuk osv. plockade med mig en del blommor och gjorde sedan en krans när jag kom hem, nöjd tjej. Sedan for vi till föräldrarnas kompisar vid ett tiden och där blev det lite lunch och lekar. Dagen fortsatte och mot kvällen grillade vi där, var ganska mys att vara med familjen på midsommar händer ganska sällan nu för tiden. Vid tio drog jag vidare hem till Jessica och alla hennes syskon på J som hade fest, riiiktigt trevligt och mycket folk! Kvällen slutade med att jag var fyllechaffis och körde några rundor in till stan efter att ha hamnat på fel väg.. till (örebro) hmm.
Blev ett lyckat midsommar trots allt!



workworkwork

Första dagen på jobbet idag, Scandic. Blir mer att lära sig allt nytt de första veckorna, upplärning liksom men det kommer gå bra! Är så sjuk och hostar för jämnan, vill bara ligga ned på min soffaplats egentligen. Sen är allting så depp nu endå så varför leva runt? Känner mig ensamast i världen och allt som hänt på senare tid är knappast till min fördel. Jag saknar dig.


FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN..

FÖR FAN VAD JAG ÄR BRA!
Jag är så lycklig, sprudlande glad för igår small det.. det som jag längtat och väntat på under tre långa år. Det har inte varit enkelt och jag har gett upp många gånger i tårar men nu är det över och jag är så glad att jag alltid rest mig upp och fortsatt min kamp. Det var värt det.. Det känns väldigt overkligt och mitt i all glädje finns lite ledsamhet som att jag nu lämnar min klass med en massa underbara människor som jag nu under studentveckan även kommit närmare. Samtidigt är det dags nu att stå på egna ben och klara sig själv, jag känner mig redo!
Schemat på gårdagen såg ut såhär: 8.00 champagne frukost, kyrkan 9.30, fotografering, lärarlunch och uppträdande, klassvis avsked, skrika ut från fönstrerna, utspring, flakåkning, studentmottagning hos mig, utgång. Fullspäckad dag med en massa roligheter. Vill tacka min klass S3 för studentveckan vi haft tillsammans och vi vann faktiskt poängjakten. All kärlek till vänner, familj, släkt som alltid stått vid min sida. Ett sista tack till min skola hagagymnasiet och de få lärare som varit bra!

Skickar med lite bilder




Prom

I fredags hade vi bal, Sveriges största bal till och med, hela 5 kommunalaskolor slogs ihop och platsen var Louis Degeer konserthus. Jag gick med mina två klass vänner Emelie och Ellinore då vi alla tre var utan partner, hehe. Men det var kul endå. Vi tog många bilder vid strömmen och Norrköpings industriområde sedan gick vi in på röda matten till flygeln 16.30. Jag blev innan dess intervjuad av Nt (norrköpings tidning) för min orginella klänning.

Sedan väl inne tog vi porträtt bilder och sedan minglade vi utomhus i typ 2 timmar, blev lite segt där ett tag och varmt var det också. Var nära på att svimma några gånger.. Vid sjutiden fick vi äntligen komma in till maten och de var tre rätters. Någon skagen grej till förrätt. Sedan pesto kyckling, potatisgratäng, sås till varmrätt och slutligen kladdkaka med jordgubbar + grädde till efterrätt. Efter vi var mätta och belåtna var det dags för vals, vi stod och tittade på men det gjorde jag så gärna så gärna!
Jag drog redan därifrån vid 11 då det blev lite för jobbigt på slutet och jag hade ont i fötterna av klackisarna. Men det var one life upplevelse och jag ångrar inte att jag gick, det var trevligt! Dessutom fick jag väldigt mycket uppmärksamhet för min klänning så det var jätte kul och självförtroendet ökade lite smått under kvällen.






Jag och min bror

1 juni + utgång

Nu börjar det närma sig.. studenteri, bal, födelsedag och allt roligt som det förmer sig. De flesta kurserna är avslutade nu men det är väl 6 till betyg jag väntar på. Har redan fått en del och de var väldigt fina! Veckan blev en chill vecka då vi var i skolan måndag och en timme i tisdags. Onsdagen var vi på något som heter gymnasieslaget här i Norrköping och det är en kamp i deuchball, cheearleding och publikskara mellan våra fyra kommunala skolor. Vilken stämning, lika kul varje år. Om ni undrar närmare vad det är för något så sök på youtube!

Igår onsdag körde vi även en utgång till Hugo. Några skolor hade mösspåtagning så det var vääldigt mycket folk och det var kul. Vi invigde också då deras nya terass, mycket trevlig. Men det blev en hård natt och den slutade på Mc med lite mat, mums för mig som var vrålhungrig. Plundrade också ellis mormor och morfars kyl på bullar, hehe. Nu börjas det och jag börjar bli mer och mer tveksam om jag orkar studentveckan med konstant festande, jag är nämligen idag väldigt mör.


gymnasieslaget- tågningen


RSS 2.0