till höst


Jeans crocker 499:-, skor dinsko, 399:-

Ut med sommarkläderna och gör plats för höstens dilikatesser. I höst vill jag ha polotröjor, stickade med skjorta under, mörka jeans, manchesterbyxkor och rutigt. I höst vill jag klä mig manligt (punkt)
Annars då? Jag försöker mig på en jobb(karriär) varit på intervju och tagit på mig ett flertal EXTRA jobb. Räknar varenda krona och drömmer mig bort till andra städer, länder och uppdrag. Ser det här som tidsfördriv, inte mer. Hoppas på lycka och mindre olycka och vill så gärna inte sitta hemma mer. Dröm vidare.

ovetande

Vet fortfarande inte vad jag ska göra i höst.. söker en massa jobb och jag har något jag hoppas innerligt på. En stor dröm arbetsplats! Tills dess jobbar jag fort. på Scandic, har väl tre jobbdar kvar och kanske blir inringd något nästa vecka. Annars har jag fått ett extrajobb som arbetsledare för event Stockholm AB och ska jobba lite under augustifesten här i Norrköping. Det blir nog kul. Men som sagt börjar få panik över det här med jobb.. snart snart är jag arbetslös men egentligen är jag väl förtjänt av någon vecka sommarlov? Men jag klarar verkligen inte av att bara gå hemma.. Jag blir bokstavligen tokig och det enda som hörs är liksom mina egna tankar.....


Anna och jag redo för utgång

RSS 2.0