My mirror is saying..

Fy attans, fy bubblan då var det igång igen. Den där vardagen som innebär skola, mörker och kontroll. Som ett kontrollfreak som jag är ska allting vara på plats. Jag köpte mig en almenacka för att fylla den med bra saker.. den ska inte vara lika full som förra året, den får inte det!
Man skriker lite sådär tyst, ändå finns hoppet här att lyckas på något vis, att stapla sig igenom året och sedan komma som en vinnare på studenten. Framtiden är oviss och jag har ingen aning om hur den slutar. Men att ta chanser och risker gör dig lyckligare? Ska försöka komma ihåg den meningen när jag gärna skulle vilja fega ur. 
Nu kör vi, det gör vi!

3 positiva..

Indien om 5 veckor
Vi har CL i engelska istället för ES
Inga större läxor ännu
/ Josefin Lind



Gracias a la vida

Vi tackar livet, som gett mig så mycket!
De senaste veckorna har jag enkelt, kort njutit och tagit vara på sommarlovet! Känns bra att ha slappat en del också och inte bara tagit ut mig denna sommar. Orsakerna till min glada vändning blev vistelsen i Örebro med dem Bästa. Linda, Elin och Iza förgyllde min tillvaro, vi badade, solade shoppade, såg på skräckisar.. ja allt man gör på sommaren och lite till. Jag stannade hos Linda i 5 dar sedan åkte jag hem med mamma och bror som också befann sig i närheten.

Annars var vi med familjen på västkusten, Varberg- Ullared. Blev en del inköp och vi alla var nöjda. Jag körde hem 3,5 h i dimma och natt, gick ändå bra. COLA ZERO var räddningen.

Mamma fyllde år i måndags.. det firades, jag bakade en mumsig morotskaka!

Igår var det seriepremiär, aldrig tagit ut mig så mycket. Känns att kondition försämrats rejält.. och ja vi förlorade! Men det var riktigt kul att komma igång igen, även då man idag är trött och har ONT typ överallt.

Kram : Josefin Lind





RSS 2.0