Halloween

firades in the middle of nowhere, (Vånga) hemma hos elli som fyllde 19 och Johanna som fyller 21. Det var kulkul även om det spåra ganska tidigt. Åkte sedan hem på natten så det var skönt att sova i sin egna säng. Nu är det måndag och har inte gjort särskilt mycket utan endast "kontorarbete" i form av körjournal,tidsrapport och några utvärderingar. Var även ute och sprang nyss.. denna vecka har inget innehåll och alla är bortresta/jobbar. Aja, får väl hitta på något på egen hand. Är lite sugen på att dra till Stockholm eller så.


De enda bilderna jag fick från Halloween.. men ni som inte visste så var jag utklädd till geek.

jag är jag och du är du

Var nyss ute och gick en lång promenad, samlade tankar och frös som ett asplöv när jag kom hem. Om det är något jag inte gillar så är det att frysa. Har dåliga minnen av detta. 

Spanska är fint, speciellt när Shakira sjunger. (antes de las seis)

Nu väntar tre dagar med jobbelijobb, 10 h på fredag. OH-YES? På lördag är det Halloween men mest fest för min Ellinore som äntligen fyller 19. Kommer nog bli great. Och självklart är de utklädnad... men min fantasi är inte så bra hehe.


brrrbr

Nu börjar det bli riktigt kallt här, tom. i Norrköping! Men ja tycker det bara är skönt just nu.. liksom lite närmare vintern. Vad har hänt då? Senaste veckan har jag träffat min kära Ellinore, trevligt trevligt och vi har planerat lite för ett schabrak? Sedan cyklade jag in till stan igår och träna på medley med Jessica. Har även hunnit gå lite på stan och börjat så smått med små listor med "to-do saker" innan ja åker.

De silverglittriga skalet dumpades ner i min brevlåda samt en BH från Robin Andersson. Han kommer ni få höra mer om här för han håller på och fifilurar på en hemsida, hans företag där han säljer jätte billiga främst tjej produkter. Åh glömde säga, han bor också även i ÅRE!

When you call my name

Hallå i torpen, här är jag igen och jag försöker fylla mina lediga dagar med en massa gottigheter som att umgås med vänner och familj. De kommer jag ju inte träffa på ett par månader sedan när jag åker så bäst att passa på. Igår onsdag hjälpte jag mamma på jobbet, de hade VIP kväll och jag höll till i baren. Hällde upp vin,champagne osv. Idag träffade jag Anna again och vi fikade som vanligt.. mumsig blåbärspaj som mättade som en lunch. Ja man tackar! Sedan var vi på arbetsförmedlingen dem hade en mässa, visade våra fina ansikten och frågade lite frågor. Annars är det fredagsmys imorgon som gäller så kanske det blir utgång på lördag?!
Halleluja för hösten och ännu mer halleluja för soliga höstdagar!

mmums

Helgen spenderades i Örebro med familjen. Fotbollscup och brors lag kom tvåa, storfrukost och min vän Linda. Just nu har jag Linda abstinens igen?! Hoppas vi hinner ses något mer innan december.. dagarna rullar nämligen på i racerfart.Nu är dessutom hösten här på RIKTIGT och det är kallt.. jag gillar mer vintern och vill ha den typ nu. Men såklart endast 2 månader tills jag movar mig till Åre, yess. Där har dem redan snö. wow?
Idag tisdag ska jag härja med anna banan. Hej hå!


ÅRES första snöängel

Lycka,luck

Om jag skulle få beskriva lycka, luck. Så skulle jag beskriva det som glädje,livslust och energi.
Idag har jag kännt lycka. Nummer ett, det är kanelbullensdag och jag har bakat till en braig yesss lista på spotify. Nummer två, jag ska jobba i ÅRE from. December och flyttar dit v.50. Nummer tre, jag får gratis gympass på worldclass för jag kom tvåa i en tävling som intersport haft. Allt detta gjorde min dag till en bra dag. Morgon dagen bestämmer jag ska bli lika bra och dagen efter den också. För nu är jag på gång igen, nu är jag lycklig!


RSS 2.0