Läger i Nyköping

Jag glömde ju att skriva om konfirmand-lägret som jag var med på för ca 2 veckor sedan, med det gick förvånansvärt bra! Med tanke på att mitt godis tog slut första dagen, ja på fredagen och att jag egentligen behövt plugga mattematik hela helgen.
Vi flyttade in i ett hus nära ett slott, på slottet åt vi de i klass bästa middagarna på länge! Att känna en konstant mättnad är lyx antar jag. Jag och Nelly flyttade in en säng till Malins dubbelrum och där fördrev vi tid.
Ja annars sammanfattningsvis var det kul så mycket det går .. ja menar med stökiga konfirmader , typ sådär 70 st och en nattmässa klockan halv 1 till halv två ! Jag ska inte förneka det för trött var jag dagen efter, sjuk blev jag också halva veckan därefter var jag sängliggandes. Det tar på krafterna att vara ledare, så är det!


Nelly gav mig bilder på ett USB så här kommer en del






Malin sittandes på en läskig staty gubbe som hade huvudet i marken.. hmm

På återseende: Josefin Lind

Påsk(en)

Ja då har vi städat bort kvällens bravader, flaskor överallt, disk och chipssmulor. Fönstrerna står vidöppna och våren gör inträde i vårt hus. Fint väder bjuds det också på, dock lär dagen bli segdragen men inplanerat står en lååång promenad och en del övningskörande.. funderar att våga mig in i staden med bilen.
Annars har påsken hittils bjudit på godis i mängder och en del "vill ha" saker, har lyckats hitta en vårjacka men det leddde istället till att jag köpte en ny väska, en snygg i vilket fall! Vårjackan skippas därmed och så blir det att köra på den ordinarie skinnjackan ett år till, ja det funkar!

Det känns hur underbart som helst att påsk-lovet knappt har börjat och att jag denna vecka har kontrollen , har en del att göra och det ser ljust ut ändå.

Det är inte svårt att lyda dig för du har övertaget!

RSS 2.0