Yesss x2

äntligen är körkortet avklarat, kan inte direkt påstå att det var det enklaste jag gjort så nu är jag såå stolt över mig själv. Jag liksom satte mig i den där bilen (volvo V.50) körde upp som privatist med 38 grader i feber och öroninfammation. Jädrans vad lycklig jag är, som jag kämpat!

Som sagt är även sjuk nu igen... och vårdcentralen vill inte ge mig ännu en antibiotika kur (den 4:e) efter jul så jag blev ordernerad impren och nässpray. Kul, imorgon åker jag in akut för det här går ju inte.. jag är så svag och kan inte äns tugga på mat. Idag och igår har jag levt på yoghurt och juice, och det är ju verkligen inte bra med tanke på omständigheterna och hur mkt det rör om.

Men för övrigt känns allt just nu toppen förutom att jag är sjuk då, har ju varit lite nere på sistone med allt som hänt men nu känner jag mig iallafall halft på banan igen (halft)!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Grattis till körkortet Jossan!!

:)

2011-04-18 @ 09:45:11
URL: http://killedbyporn.blogg.se/
Postat av: camilla

Grattis till körkortet :)



Jo de stmmer att jag åkte som au pair :)

Var i england och passade hundar då familjen jag bodde hos var ett litet äldre par och hade barn som var lite äldre än mig och inte bodde hemma. Men visst ska jag försöka knåpa ihop ett inlägg :D ska försöka få ihop ett innan veckan är slut :D me njag tycker absolut att du ska ta chansen att åka iväg om du har möjligheten för det är en upplevelse jag aldrig kommer att glömma. hade så kul :D

Vart har du funderat på att åka?

kramar

2011-04-18 @ 19:52:50
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: camilla

Okey :D ja dit hade jag med velat åka :D har du vart där innan?

2011-04-19 @ 19:20:38
URL: http://resanupp.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0