Skåne

Me love!
Skåne var underbart, är underbart.. har varit där förut och vet att jag kommer återvända många gånger.
Det kom som en ren impuls från föräldrarnas sida, dagen innan berättade de att vi åker imorgon.. Fick ringa jobb och boka av pass sedan bar det i väg.
Vi bodde på en camping nära Kivik och gick på Kiviks marknaden ( Sveriges största marknad) , jag personligen hittade ingenting förutom all mat, kokosbollar, varmamunkar i chokladdopp och remmar. De andra familje medlemmarna tämde däremot plånbäckerna, haha!

Sedan flöt dagarna på bra, vi bodde ca 100 meter från det underbara havet som vi badade i varenda dag sedan var det en massa inplanerade utflykter som, Ystad, Stenshuvud, deras äppelmusteri och mycket mer. 
Det är så vackert där på kustremsan och man måste bara älska skåningarna och deras dialekter, hett! De där dagarna levde man verkligen livet till max, man märkte att vi allihopa var så lyckliga, där på den där platsen, den stillsamma och suveräna. Stränderna där kan jämföras med Thailands, det kallas Sveriges Thailand och man förstår varför när man varit där. Vädret var på vår sida, soligt som näst varenda dag. När man satt där på de olika caféerna vid hamnen tänkte man, detta måste vara livet! När man sprang på de fin korniga sand stränderna för att både starta och att avsluta dagen, då tänkte man denna platsen må vara den bästa. När vi satt där på kvällarna med tända ljus, grill lukten och ljud av gitarr spel bortifrån då tänkte man, jag vill ej hem. Men nu är det så att jag är hemma .. inte mycket mer än minnena i behåll, detta kan man leva länge för!









På återseende: Josefin Lind


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0