Försenat inlägg "Halloween/födelsedagsmiddagen"

Hej allesammans! Nu är jag här igen, vet dock inte hur långvarigt det blir. Ni förstår det händer en del i mitt liv just nu. Schemat är fullspäckat med plugg, träning och allt annat vardagligt. Tänkte iallafall skriva ut ett efterfrågat inlägg, Ellis födelsemiddag /halloween.

Nu tänker jag tillbaka så huvudet knakar,, hur var det nu igen? Jo men jag tog mig till Ellinore min vän som fyllde hela 17 år och vi förberedda middagen som bestod av kycklingform i ugn, ris och till efterrätt den godaste blåbärspajen jag ätit med vaniljsås, muums! Sedan gjorde vi oss iordning för Halloween skoj, jag skulle föreställa en fladdermus men vet inte riktigt om det lyckades, haha! Elli skulle efterlikna LadyGaga/Bondbrud/vakt någotsådant, är inte säker.
Ja iallafall, maten var klar och ellis gäster och vänner började droppa in, mycket trevligt att få träffa lite nytt folk. Kvällen var också lite sådär upp och ner, vi fick ta del av några M.J moves och skratt. Senare mot kvällen skulle vi vidare till en loddbyfest och det kanske inte var det bästa valet vi gjort.. vi var där i ca fem minuter och åkte därefter åter till Elli och glodde på Topmodel och åt nattmat, ja så slutade kvällen och vi får vara nöjda! Jag menar ingenting är bättre än att få umgås med den där Ellinore.
Vill ni veta vad hon fick av mig i födelsedagspresent? - Hårvårdsprodukter från "Bobby's" shampo & balsam (Y).







På återseende: JosefinLind


RSS 2.0