Spotify (Y)

Ett ganska ovärt inlägg, men men,,
Vill bara hylla spotify som förgyller min dag och fixar min data så att jag slipper ladda alla låtar och minnet tar slut. Jag är lite sådär efter med detta då jag vet att ni alla andra haft det i flera år, bättre sent än aldrig säger vi då. Jag har sådär några tusen låtar på datorn, det är så ovärt att sitta och ladda alla, dessutom är det förbjudet!
Jag har det gratis men med utan reklam, det gäller bara att vara en hacker på datorn och fix trixa med lite fuskkoder, skryt!
Nej men hyllning till Spotify!

Lördag igen dårå, kom på mig själv med att redan i torsdags få ångesten över att skolan snart börjar igen. Den där ångesten har växt sig starkare för varje dag. Imorgon är det liksom söndag och jag har knappt hunnit med någonting, jag har heller inte pluggat och det känns bara jobbigt att tänka på skolan,, att gå upp tidigt och stressen- pressen. Nej en vecka till skulle inte suttit fel!
Som sagt, idag är det lördag och Halloween. Kvällen spenderades enkelt med familjen i en biosalong, vi såg filmen "this is it" - Michael Jacksson. Kan rekomendera den hårt för er som är ett fan till honom eller allmänt tycker att han var begåvad. Filmen innehåller riktigt smaskiga scener från repetionerna till konsererna han skulle ha. Flera gånger var gråten i halsen, allting var så fint och man fick en sådan underbar och bra bild av honom som människa. Ännu en hyllning och denna går till vår popkung MJ, popikonen som skrev in sig i historaböckerna och gjorde flera tjänster åt världen. Man kan inget annat än att älska honom som han älskade oss alla.
Ni måste se den!
Förresten inlägg om Ellinores födelsedag och festen kommer!
På återseende: JosefinLind


Med de bästa

Både Örebro och Göteborg har nu åkt hem , (alltså Linda och Elin). Det ekar tomt i mitt rum och allt blev genast tråkigt! Vad kan man säga vi har haft det underbart och tiden har bara flygit iväg. Schemat har varit späckat och vi har hunnit med mycket, som att gå på julmarknaden i Eskilstuna, heldag på stan, hemmakväll med film och pizza och en massa mera. Allting blir bara så bra när vi tre är tillsammans, man skulle faktiskt kunna tro att vi är en del av varandras vardag, att vi umgås normalt varje dag och bor i samma stad. Dessvärre är inte fallet så, vi ses var tredje månad ändå känns det aldrig konstigt, mer normalt!

Det jag tycker personligen är lite konstigt är att de fascinerades av Norrköping som stad, jag tycker inte det är något speciellt med denna gamla stad,, de tyckte att det var en mysig stad! Man kan iallafall fika överallt och jag har nog övergödit dem med mat under deras vistelse här!

Jo , jag måste berätta,, Elin missade sitt tåg hem till Göteborg! Vi satt i en jädrans bilkö och tiden bara tickade, vi var framme en minut efter avgångstid och vi såg tåget rulla ut från stationen, surt. Det var bara att gå raka vägen in och köpa en ny sistaminutens tåg till nästa som gick två timmar efter. Det kostade 300 kr extra, tur som var gick pappa in och sponsrade! Det är bara så ,, när vi träffas kan våra dagar aldrig vara utan dramatik! Det händer alltid något, en sak är klar vi glömmer aldrig detta!
Ska dra mig tillbaka och deppa med en kopp varm choklad, tidningen "bubbleroom" och Spotify..
See ya!





Höstlov

Har hört mig för att många saknat uppdatering och inlägg här!
Lugn bara lugn jag lever och nu blir det uppdatering i och med en vecka ledighet, det lika med en massa fri tid.
En utav orsakerna därför jag inte dykt upp här tidigare är därför att jag går andra året på gymnasiet på samhällsprogrammet och det är riktigt kämpigt för det mesta. Många tårar har fällts under dessa hårda veckor och pressen har varit ouhärdlig! Humöret har pendlat upp och ner och det har varit svårt att hålla sig starkt kvar på marken. Veckorna har iallafall avklarats och jag är både stolt och nöjd över mig själv! Speciellt befinner jag mig nu lättad och jag ser fram emot detta höstlov!


Ja det jag då hittar på under höstlovet består då dessvärre inte av några lugna sköna dagar. Imorgon lördag anländer bästa vännerna från Göteborg och Örebro och de stannar här ett par dagar hemma hos mig. Programmet är späckat med hemmakvällar, shoppingrundor och kanske något restaurang besök. Det bästa är att de kommer hit och att vi får denna tid att umgås och bara ha det bäst.
Sedan är det Halloween nästa helg och där finns det också ett program färdigt! Jo denna vecka ser jag framemot, det kommer bli bättre än super!
Jag håller er uppdaterade

På återseende: Josefin Lind



Serieavslut

Tja på er,
är ni lika trötta som jag i detta väder?
Dagen har ägnats åt match, sista matchen som var lagd i åby mot dem. Var sådär ganska glad för min far var där och kollade. Det regnade men vi spelade enormt bra och kämpade som djur. Efter första halvlek ledde vi med 3-1,, jag fick tyvärr spela mittfältare och jag känner mig inte så hemma på den positonen. Alla var super, dock inte jag anledningen har ni. Dessvärre slog de in två mål i andra halvlek och vi började bli stressade. Det slutade med att det blev 3-3 och det var väl rättvist, vi missade en straff och några skott så visst känns det surt men vi gjorde vårt bästa! Matchen var iallafall underbar även fast det regnade och planen blev hal som en skridskobana. Sista matchen med detta lag för nästa år blir vi ett nytt lag, ett damlag med nya tränare och nya ansikten. Känns både spännande och tråkigt för vårt lag var det bästa! Vi kunde förlora varje match men ändå ha humöret upp och alla är/ var så underbara!

Känner mig just nu stor som ett berg, har ätit en massa godsaker,, kanske lite för mycket! Nu mår jag sådär illa och magen är sprängfärdig, ibland suger lördagarna bara för att man överäter. Jaja man lever bara en gång så fortsätt proppa godis i helgen!

Ser ni mig på bilderna?

På återseende : Josefin Lind


Följ bloggen med Bloglovin

Längesedan man var inne här!
Ungefär så börjar alla mina blogginlägg nu för tiden,, en massa ursäkter som att jag ej hunnit blogga och att de legat i utkast samt att jag levererat flera dagar gamla inlägg. Ja det är kanske inte så där jätte bra. Dock har jag ingen motivation till sådant här nu förtiden, har så mycket annat att tänka på, viktigare saker. Hela mitt liv börjar så smått förändras och det känns ibland inte alltid sådär jätte bra. Jag föredrar faktiskt att skriva ner mina tankar i min dagbok för här får ni alla ta del av dem, ibland och just om det här kan jag inte dela med mig av dem tyvärr.
Men tänkte iallafall kanske börja skärpa  mig med uppdateringen så har fixat en bloglovin ikon, ni ser den här till höger. Klicka och följ min blog med bloglovin!
Det är super, lovar. Följer ett trettiotal bloggar där och det är praktiskt för då ser man de nyinkommna inläggen lättare. Om nu min blogg är så intressant, tror inte det! Några läsare finns det iallafall än så länge så jag tar lite hänsyn till dem, alltså mer uppdatering!
 


Hälsningar, Josefin Lind




RSS 2.0